"Uccellini scappati"

"Uccellini scappati"

4.5 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 8 fette di pancetta (80 g circa)
  • 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino rosso passito

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 340.2 kcal / 1423.5 kJ
Białko 32.8 g
Tłuszcz 24.2 g
Węglowodany 5.2 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...