
Urządzenia i Akcesoria
"Uccellini scappati"
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
-
1 pizzico di sale + q.b.
-
1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
-
8 fette di pancetta (80 g circa)
-
50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
-
1 scalogno a metà
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
100 g di vino rosso passito
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
340.2 kcal /
1423.5 kJ
Białko
32.8 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
5.2 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma che freddo fa...
5 Przepisów
Włochy
Włochy