![Funghi ripieni Gorgonzola e noci Funghi ripieni Gorgonzola e noci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EF7DA8BC-6E38-4D56-9CCA-E55CF34153F3/Derivates/D8D6EF8D-131F-4914-9814-D14B430CBC6E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 12 funghi champignon medi, puliti e senza gambi (vedere consigli)
- 20 g di gherigli di noci
- 40 g di Gorgonzola morbido
- 30 g di pangrattato + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fiori di zucca ripieni
1u.
Patate duchessa
1u.
Paté ai due salmoni
1u.
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Melanzane ripiene light
1u.
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1 godz. 35 min
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1 Std. 10 Min
Fagottini verdi al vapore
45 Min
Champignon ripieni al forno
1u.
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Funghi champignon ripieni
1sa 5 dk