Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 7.6 mg
Alternatywne przepisy
Mashed potatoes for two
30 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Long-grain white rice
40 min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10 min
Bulghur
35 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min