Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide fish with lemon and herbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
7.6 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
301.9 kJ /
72.2 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinara Sauce
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min