Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide fish with lemon and herbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
7.6 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
301.9 kJ /
72.2 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Teriyaki deli chicken
40 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Boiled Egg Mode
20 min
Stywe pap (firm porridge)
40 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Scotch eggs
50 min