![Sous-vide fish with lemon and herbs Sous-vide fish with lemon and herbs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2fa68c99f58e010131c39680c00b9fb/Derivates/903ac5ae2899873500f0c17f03ed23fe658eb99f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 7.6 mg
Alternatywne przepisy
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Beef stock paste
3h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 dk