Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1257 kJ / 300 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Acelgas con tomate
30 Min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Congrio con guisantes y mejillones
35 dk
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 dk
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 dk
Corvina con ratatouille
45 dk
Popietas de trucha al azafrán con coliflor
1 Std. 5 Min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 dk
Bacalao Club Ranero
1sa
Salmonetes en papillote
25 min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min