Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 600 g de bulbo de hinojo cortado en octavos
- 24 tomates cherry cortados en mitades
- 150 g de aceitunas negras sin hueso
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 6 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1143 kJ / 273 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tabulé de coliflor al vapor
40min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20 min
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Arroz con hinojo y col
30min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20 min
Crema de hinojo
30min
Hinojo "a la parmesana"
1h 25min
Baba ganoush de calabaza
35 Min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15 min