Hinojo con tomates y aceitunas

Hinojo con tomates y aceitunas

4.6 60 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 750 g de agua
  • 3 cucharaditas de sal
  • 600 g de bulbo de hinojo cortado en octavos
  • 24 tomates cherry cortados en mitades
  • 150 g de aceitunas negras sin hueso
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de vino blanco
  • 2 dientes de ajo
  • 6 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
  • 1 pellizco de pimienta molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 273 kcal / 1143 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...