Crema de boletus

Crema de boletus

4.5 64 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 raciones

Składniki

  • 20 g de boletus deshidratados
  • 175 g de boletus congelados en cuartos
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pellizco de sal
  • 2 chalotas (60 g)
    1 cebolla, (100 g)
  • 20 g de mantequilla
  • 400 g de caldo de ave
  • 100 g de nata líquida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 219 kcal / 916 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 7.8 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Sód 283.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...