Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de boletus deshidratados
- 175 g de boletus congelados en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
-
2
chalotas (60 g)
lub 1 cebolla (100 g) - 20 g de mantequilla
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 283.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de champiñones
20min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de alcachofas
45min
Crema de espárragos y gambas
30min
Crema de mejillones
1h
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min