Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 250 g de calabacín con piel y sin semillas, en trozos
- 180 - 200 g de bonito en aceite bien escurrido
- 4 huevos
- 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 300 g de leche
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 2 - 3 chorritos de aceite para engrasar el molde
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 696 kJ / 166 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Pudin de bacalao
2 Std. 30 Min
Coliflor con bechamel
55 λεπτ.
Pudin de pescado
2 godz. 15 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Flanes de espárragos
45 min
Endibias gratinadas
40 min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10 min
Pastel de salmón
2h 20 min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1ωρ. 30 λεπτ.
Pastel de atún
4 godz. 55 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min