Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de berenjenas tailandesas con piel (cortadas en rodajas de 2 cm)
lub 500 g de berenjenas normales (cortadas en rodajas de 2 cm y cada rodaja en 4 trozos) - 1 cucharada de sal
- 4 - 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patatas al ajillo
40 min
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3 Std.
Calabacín confitado
40 min
Alcachofas al limón
40 min
Guarnición de calabacín
30 min
Berenjenas confitadas
35 Min
Acelgas en adobillo
40 min
Zanahorias estofadas agridulces
1 Std.
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
30 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20 Min