Caldo de pescado

Caldo de pescado

4.7 190 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1500 g

Składniki

  • 1 cebolla en cuartos (200 g)
  • 1 zanahoria en 2 ó 3 trozos (70 g)
  • 1 puerro en 2 ó 3 trozos (100 g)
  • 500 g de espinas de pescado (rape, mero, merluza, etc.)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1500 g

Kalorie 721 kcal / 3020 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...