
Urządzenia i Akcesoria
Espaguetis con ajo, aceite y guindilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones
Składniki
-
10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
3 dientes de ajo
-
½ - 1 guindilla roja seca
-
50 g de aceite de oliva virgen extra (y aprox. 30 g más para servir)
-
750 g de agua
-
1 - 1 ½ cucharaditas de sal
-
350 g de espaguetis partidos por la mitad
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
420.2 kcal /
1756.2 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
62.9 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En 30 minutos
81 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania