Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g de agua
-
300
g de pechuga de pollo sin piel
lub 300 g de carne de ternera sin nervios en trozos - 120 g de zanahoria en 2-3 trozos
- 1 nabo en 2-3 trozos (70 g)
- 1 rama de apio en 2-3 trozos (50 g)
- 1 puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos (100 g)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de colorante amarillo (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 117 kJ / 28 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Hervido
40 min
Tortilla de alcachofas
30min
Caldo de verduras
35 min
Caldo de pollo con jengibre
1óra 45p
Caldo de gallina
1óra 10p
Ensaladilla rusa
1óra 15p
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Caldo de pescado
45 min
Caldo vegetal
35 min
Caldo base
55min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Caldo de pollo
30min