Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de carcasa de pollo en trozos de aprox. 5x5 cm
- 600 g de agua
- 300 g de pechuga de pollo sin piel, en trozos de 2 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 10.84 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.45 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de verduras
35 min
Caldo de pollo con jengibre
1 godz. 45 min
Caldo de gallina
1 godz. 10 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Sopita de arroz
20 min
Papilla de harina tostada
25 min
Sopa de pollo con tapioca y yema de huevo
15 Min
Caldo de pescado
45 min
Caldo vegetal
35 min
Caldo base
55 min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Sopa de fideos con gambas
30 min