Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 1000 g de pollo (muslo, contramuslo o alitas)
- 250 g de vino blanco
- 250 g de champiñones frescos laminados
- 1 pastilla de caldo de pollo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Białko
- 189.15 g
- Węglowodany
- 1.79 g
- Tłuszcz
- 19.02 g
- Błonnik
- 1.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 min
Costillas al vino con arroz
1h
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min
Pollo a la huertana
45 min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Filetes de ternera al vino
25 min
Pollo al chimichurri
30 min
Escalopines al limón y vino blanco
35 min
Pollo a la cazadora
40 min