Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 4 huevos
- 600 g de patatas en trozos de 3 cm
- 8 - 10 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 60 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
-
1
cebolleta en juliana
lub 100 g de cebolla en juliana - 1 pimiento verde italiano en juliana
- 100 g de pimiento rojo en juliana (opcjonalnie)
- 1 - 2 tomates en gajos o en octavos
- 16 aceitunas (negras o verdes)
- 2 latas de atún en aceite (con su aceite) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1323 kJ / 315 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Ensalada con pollo dorado, uvas y pasas
15min
Hervido
40min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Ensalada de pepino con aguacate y garbanzos crujientes
45 min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1u.
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Huevos gratinados rellenos de jamón
20min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Guisantes con jamón
30min
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55min
Brócoli con salsa de garbanzos
30min
Menestra de verduras
40min