Urządzenia i Akcesoria
Camembert with cranberries and almonds
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
brown onion peeled and cut into halves50 g
-
dried cranberries (see Tips)80 g
-
salted butter40 g
-
brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
Port1 tbsp
-
slivered almonds50 g
-
water500 g
-
Camembert cheese (uncut wheel)900 - 1000 g
-
crackers or other savoury biscuits, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536.5 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1396.7 kJ /
332.6 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Baked artichoke dip
35 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Tuna dip
15 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min