Urządzenia i Akcesoria
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Green goodness soup
10 min
Classic gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min
Better-for-you custard
15 min
Mango, coconut and lychee icy poles
7 godz. 45 min