Urządzenia i Akcesoria
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Beetroot salad
10 min
Vanilla ice cream
12 godz.
Berry mousse
5 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Coffee semifreddo
6 godz. 30 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 godz.
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Tuna dip
15 min