Urządzenia i Akcesoria
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
940 g
Składniki
-
red radishes (about 3 bunches), trimmed500 g
-
fresh dill2 sprigs
-
garlic clove cut in half1
-
water440 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 940 g
Sód
3505.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
354.1 kJ /
84.6 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Mini chicken kyivs
45 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Greek cabbage salad
5 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min