
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di spinaci e grano saraceno
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla a pezzi80 g
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di patate pelate e a tocchetti200 g
-
di acqua1500 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaino
-
di grano saraceno decorticato (cottura 15 minuti)150 g
-
di spinaci baby freschi200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
216 kcal /
903.5 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
35.2 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Scalda l'inverno
10 Przepisów
Włochy
Włochy