
Urządzenia i Akcesoria
Tarte de cogumelos e alho-francês
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses
Składniki
-
massa folhada retangular (25x35 cm aprox.)250 g
-
queijo emmental80 g
-
manteiga60 g
-
alho-francês cortado em pedaços200 g
-
dentes de alho2
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
tomilho só as folhas2 pés de
-
cogumelos cortados em quartos100 g
-
gema de ovo1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
459 kcal /
1920 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista novembro 2018
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia