Insalata rossa

Insalata rossa

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di riso rosso (cottura 18-20 min.)
    100 g
  • cipollotto rosso, a pezzi
    1
  • di pomodori ciliegino metà
    300 g
  • di peperone rosso a pezzi
    100 g
  • di ravanelli rossi in quarti
    50 g
  • di basilico fresco lavate ed asciugate
    5 foglie
  • di menta fresca lavate ed asciugate
    5 foglie
  • limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pepe
    1 pizzico
  • di zucchero di canna grezzo
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 310 kcal / 1297 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 8.1 g
Węglowodany 57.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...