Passata di finocchi con ragù di calamari

Passata di finocchi con ragù di calamari

4.4 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Ragù di calamari
  • spicchio di aglio senza anima
    1
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di calamari freschi a pezzi
    250 g
  • di vino bianco secco
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di passata di pomodoro
    100 g
Vellutata
  • di bulbi di finocchio a pezzi
    500 g
  • di acqua
    450 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di liquore all'anice
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 151 kcal / 632 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...