Gluten-Free Herbed Pizza Crust
TM6 TM5

Gluten-Free Herbed Pizza Crust

3.9 (7 ocen)

Składniki

Gluten-Free Dough

  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
  • 6 oz brown rice flour
  • 3 oz cassava flour
  • 2 tbsp potato starch
  • 1 tbsp honey
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp dried parsley
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 tsp dried basil
  • 1 package rapid rise yeast
  • 1 large egg
  • 6 oz water

Assembly

  • 3 tbsp pesto sauce
  • fresh mozzarella (approx. 8 oz), sliced, to taste
  • olive oil, to brush
  • 1 plum tomato, sliced
  • fresh basil leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
761 kJ / 182 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy