Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce

Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce

3.5 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 doses

Składniki

Puré de batata-doce
  • batata-doce cortada em cubos
    800 g
  • Água q.b. p/ cozer
  • Sal marinho q.b.
  • leite
    400 g
  • manteiga
    50 g
  • Noz-moscada q.b.
  • Pimenta q.b.
Papelotes de garoupa
  • lombos de garoupa cortados em cubos (1 cm aprox.)
    500 g
  • sal marinho
    1 pitada de
  • Sumo de limão q.b.
  • Azeite q.b.
  • presunto
    8 fatias de
  • espargos verdes
    8
  • água
    500 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 588 kcal / 2457 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...