
Urządzenia i Akcesoria
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 doses
Składniki
-
alho3 dente de
-
azeite60 g
-
espinafres descongelados400 g
-
chalota50 g
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
cogumelos cortados em pedaços150 g
-
tomilho1 c. chá de
-
sal4 c. chá de
-
água1000 g
-
arroz basmati150 g
-
ovos4
-
massa folhada500 g
-
lombo de salmão700 g
-
pimenta1 pitada de
-
limão (raspa e sumo)1
-
gemas de ovo2
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
581 kcal /
2430.7 kJ
Białko
29.6 g
Tłuszcz
26.3 g
Węglowodany
55.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
1597.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gourmet
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia