Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pamplemousses de Floride
- 10 g de sauce de soja
- 10 g d'huile de sésame
- 10 g d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 2 branches de céleri branche
- 2 oignons frais
- 4 filets de dorade, vidée et nettoyée, sans la peau
- fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1045 kJ / 249 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Cabillaud au pistou et légumes confits
50min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15 min
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Ceviche de poisson
30min
Tartare de bar
10 min
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15min
Bar façon thaïe
35 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Curry vert de cabillaud
50min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Ceviche de dorade
10 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min