
Urządzenia i Akcesoria
Pechuga de pavo con hierbas a la sal
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 raciones
Składniki
-
1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
-
4 - 6 hojas de laurel frescas
-
4 ramitas de romero fresco
-
4 ramitas de tomillo fresco
-
2000 g de sal gorda
-
700 g de agua
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
125 kcal /
524 kJ
Białko
27.4 g
Tłuszcz
1.75 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menos de 400 kcal
99 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania