Pechuga de pavo con hierbas a la sal

Pechuga de pavo con hierbas a la sal

4.4 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 raciones

Składniki

  • 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
  • 4 - 6 hojas de laurel frescas
  • 4 ramitas de romero fresco
  • 4 ramitas de tomillo fresco
  • 2000 g de sal gorda
  • 700 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 125 kcal / 524 kJ
Białko 27.4 g
Tłuszcz 1.75 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...