Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 524 kJ / 125 kcal
- Białko
- 27.4 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.75 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 dk
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50 dk
Solomillo de cerdo a la parrilla con chimichurri y ensalada templada de arroz (MEATER)
13 Std. 20 Min
Escalopines al limón y vino blanco
35 dk
Pollo a las hierbas con verduras al vapor para dos
45 dk
Pollo a las hierbas
40 dk
Galantina de pavo rellena
5j 30 menit
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1 godz. 40 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 dk
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1sa
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1sa
Pechuga de pavo al curry
50 dk