Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 524 kJ / 125 kcal
- Białko
- 27.4 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.75 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pavo con piña
30 Min
Pavo al curry con arroz
30 Min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1 Std.
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Corvina con ratatouille
45 Min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 Std. 30 Min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 Min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 Std. 10 Min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 Min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min