
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais et un peu pour servir
- 1 échalote coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 436 kcal / 1825 kJ
- Białko
- 61 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Węglowodany
- 4 g