Urządzenia i Akcesoria
Coconut oat biscuits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
32 portions
Składniki
-
cashews (raw, roasted or activated)120 g
-
hazelnuts (raw, roasted or activated)110 g
-
rolled oats50 g
-
desiccated coconut40 g
-
pure maple syrup (see Tips)120 g
-
virgin coconut oil (see Tips)50 g
-
coconut flour2 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
350.6 kJ /
83.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 godz. 30 min
Healthy biscuits
35 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min
Basic berry muffins
40 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min