Urządzenia i Akcesoria
Coconut and beetroot balls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
22 portions
Składniki
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)210 g
-
pitted Medjool dates12
-
desiccated coconut plus extra for coating130 g
-
raw cashews (see Tips)80 g
-
cacao powder2 tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.5 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
333 kJ /
79.2 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut crunch bliss balls
40 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Nutty matcha balls
40 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Berry coconut cashew bars
2 godz. 40 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 godz.