
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g de courgette coupée en morceaux
- 1500 g d'eau
- 100 g de petits pois frais écossés
- 100 g de pointes d'asperge verte
- 200 g de pâtes sèches, type penne
-
100
g de tomme de chèvre, coupée en morceaux
lub 100 g de tomme de chèvre, coupée en morceaux - 2 c. à soupe de basilic frais
- 1 gousse d'ail
-
100
g de yaourt nature brassé
lub 100 g de crème de soja brassé - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe rase de zeste de citron râpé à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 310 kcal / 1311 kJ
- Białko
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Błonnik
- 5.5 g