Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
30 g onionshallot30 g
-
butter, unsalted30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
rice, white, type Arborio (e.g. Arborio)325 g
-
white wine, dry60 g
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
mushroom, fresh sliced255 g
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.6 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemonade
5 min
Macadamia Chocolate Cookies
Brak ocen
Three Egg French Omelet
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Blueberry Jam
Brak ocen
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Chunky Guacamole
10 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Mushroom risotto
30 min
Versatile smooth soup
45 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min