Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
30 g onionshallot30 g
-
butter, unsalted30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
rice, white, type Arborio (e.g. Arborio)325 g
-
white wine, dry60 g
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
mushroom, fresh sliced255 g
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.6 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby And Toddler Chicken Patties
Brak ocen
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Date and Nut Balls
20 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Brak ocen
Mixed Herbs Rice
35 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Mushroom risotto
30 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min