
Urządzenia i Akcesoria
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
366.6 kcal /
1539.5 kJ
Białko
23.4 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
1333.5 mg