Wersje kompatybilne
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1333.5 mg
Alternatywne przepisy
Pilau rice using rice mode
40min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Green egg whites and ham omelette
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Pea and mint soup
20min
Steamed fish with green mash
50min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Poached eggs with hollandaise
40min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min