![Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05B449F4-C4B9-4D24-9D23-6B92652C6D0A/Derivates/CF05D018-D5CE-4F7D-9AB6-93EB7BB8437F.jpg)
Wersje kompatybilne
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1333.5 mg
Alternatywne przepisy
Hearty seafood chowder
45min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Brak ocen
Unicorn lemonade
6sa 15 dk
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Potted baby vegetables
6sa 15 dk
Asparagus and pea omelette
20 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min