Urządzenia i Akcesoria
Lentil purée (Moujadarra)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
941.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
33.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom quinotto
30 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Fish tagine with tahini
1 godz. 15 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min