Urządzenia i Akcesoria
Lentil purée (Moujadarra)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
941.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
33.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min