Urządzenia i Akcesoria
Sourdough soup (White borscht)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Sourdough starter
-
wholemeal plain flour150 g
-
warm water1000 g
-
rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters45 g
-
garlic clove cut into slices1
Soup
-
brown onion cut into halves70 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (1 cm)100 - 150 g
-
Polish sausage cut into slices (0.5 cm)100 g
-
water700 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries or ¼ tsp ground allspice3
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried porcini mushrooms cut into thirds, soaked8
-
dried marjoram2 tsp
-
fresh horseradish (opcjonalnie) grated1 tsp
-
sour cream50 g
-
hard-boiled eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
691.3 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2428.9 kJ /
580.5 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Sauerkraut soup
50 min
Pâté en croûte
8 godz. 45 min
Lamb and barley soup
50 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Pickled watermelon rind
1 godz. 30 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min