Urządzenia i Akcesoria
Black tahini banana bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 slices
Składniki
Banana bread
-
unsalted butter softened, plus extra to grease150 g
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces350 g
-
soft dark brown sugar150 g
-
eggs2
-
plain flour170 g
-
cornflour30 g
-
black cocoa powder (see Tips)2 tbsp
-
salt2 pinches
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
black tahini (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
black sesame seeds to sprinkle (optional)
Ricotta cream (optional)
-
sugar20 g
-
smooth ricotta cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
215.1 mg
Białko
8 g
Kalorie
1614.2 kJ /
385.8 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Almond and pear tart
40 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Fugazza sliced onion pizza
2 godz.
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Coconut oat biscuits
45 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.