Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1793 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Salt Cod Fritters
45 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Veracruz Fish
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min