Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1793 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Shrimp Yakisoba
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Veracruz Fish
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Creamed Cod
45 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min