Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1793 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min