Gratin de poisson

Gratin de poisson

4.4 276 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 60 g d'emmental coupé en morceaux
  • 30 g de beurre et un peu pour le plat
  • 30 g de farine
  • 150 g de champignons de Paris frais émincés en fines lamelles
  • 250 g de lait
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 œuf
  • 500 g de filets de poisson (merlu, lieu, sabre, églefin...)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 309 kcal / 1298 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...