Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (sólo las hojas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en dados (salpimentados)
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de caldo de pescado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2039 kJ / 488 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 454.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alubias con bacalao
30 Min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min.
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min.
Alubias con gambas
20 Min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min.
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 Min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 godz. 30 min
Ensalada templada de lentejas y judías verdes con salmón
30 Min
Crema de judías pintas y espinacas
30 Min