Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (sólo las hojas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en dados (salpimentados)
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de caldo de pescado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2039 kJ / 488 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 454.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Alubias con bacalao
30min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Alubias con gambas
20 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30min
Espaguetis integrales con mejillones
45 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 Min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30 min
Guiso marinero
1h 20min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 Min