
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle risottate con tacchino al profumo di rose e limone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
fili di erba cipollina fresca10
-
petali di rosa10
-
scalogno a metà1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di fesa di tacchino a listarelle200 g
-
limone il succo spremuto fresco e filtrato1
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di acqua800 g
-
di pasta secca tipo farfalle350 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
423 kcal /
1770 kJ
Białko
21.6 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
63.3 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy