Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
TM31 TM5 TM6

Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)

4.7 (35 ocen)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 150 g di funghi surgelati misti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di pane raffermo, sbriciolato grossolanamente
  • 180 g di provola affumicata a cubetti (1 cm circa)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2259 kJ / 540 kcal
Białko
28.6 g
Węglowodany
4.1 g
Tłuszcz
45.5 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy