Spaghetti complets aux épinards et à l'ail
TM6 TM5 TM31

Spaghetti complets aux épinards et à l'ail

4.6 (119 ocen)

Składniki

  • 6 gousses d'ail, pelées et en grosses lamelles
  • 50 g d'huile d'olive
  • 200 g d'épinards frais
  • 100 g de crème de soja "spécial cuisine"
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de pâtes sèches, type spaghetti complets

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1703 kJ / 405 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy