
Urządzenia i Akcesoria
Crostini con mousse prosciutto e funghi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
Mousse prosciutto e funghi
-
di prosciutto cotto a pezzi150 g
-
di burro a pezzi40 g
-
di formaggio fresco spalmabile200 g
-
di sale1 pizzico
-
di funghi sott'olio40 g
-
di maionese15 g
Terminare la preparazione
-
di pane integrale tostato6 fette
-
funghi sott'olio6
-
carote a listarelle q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
263 kcal /
1100 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
19.8 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buoni da 3 generazioni
5 Przepisów
Włochy
Włochy