Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mousse prosciutto e funghi
- 150 g di prosciutto cotto a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 40 g di funghi sott'olio
- 15 g di maionese
Terminare la preparazione
- 6 fette di pane integrale tostato
- 6 funghi sott'olio
- carote a listarelle q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Mousse di salmone e patate
1 Std.
Crostoni alla salsiccia
15min
Crema spalmabile al salmone
10min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1小时 20 分钟
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Cracker farciti
3小时 20 分钟
Mousse salmone e aneto
10min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3 Std. 35 Min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Bignè con tre mousse
2h