
Urządzenia i Akcesoria
Crostini con mousse prosciutto e funghi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
Mousse prosciutto e funghi
-
150 g di prosciutto cotto a pezzi
-
40 g di burro a pezzi
-
200 g di formaggio fresco spalmabile
-
1 pizzico di sale
-
40 g di funghi sott'olio
-
15 g di maionese
Terminare la preparazione
-
6 fette di pane integrale tostato
-
6 funghi sott'olio
-
carote a listarelle q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
263 kcal /
1100 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
19.8 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buoni da 3 generazioni
5 Przepisów
Włochy
Włochy