Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di panna da cucina
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 400 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di salmone affumicato a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 220 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (circa 10 fogli 10x20 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Salmone con zucchine in crosta
1h
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Girandole di magro
1h 5min
Paté ai due salmoni
1h
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15 min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2 Std. 15 Min
Plumcake salato al tonno
55min