Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de biscuits roses de Reims
- 300 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 268 kJ / 64.1 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Tarte au melon et muscat de Rivesaltes
2h
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3 Std.
Rouleaux de printemps aux fruits rouges
2 Std. 25 Min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Les croustouilles
20min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Meringues à aromatiser
3 Std. 30 Min
Crémeux de Carambar
2h 30min