Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de biscuits roses de Reims
- 300 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 268 kJ / 64.1 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Sablés nantais
2h 40 min
Mousse vanille-pomme
7h
Rochers coco
40min
Champignons farcis aux pruneaux
30 min
Velouté de légumes et crème caramel
3 godz. 20 min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 godz. 40 min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1h 40min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Moelleux au mascarpone et caramel
35 min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30min
Iles flottantes
1h