清炒芦笋蘑菇

清炒芦笋蘑菇

4.5 51 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 胡萝卜 切片
    100 克
  • 芦笋 切段
    250 克
  • 白蘑菇 切片
    150 克
  • 2 - 3 克
  • 生抽
    5 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 麻油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.8 g
Kalorie 411 kJ / 98.2 kcal
Tłuszcz 6.6 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...