Urządzenia i Akcesoria
葱爆羊肉(高温版)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
油10 克
-
羊肉 切0.3厘米片300 克
-
大葱 切斜段,约3-4厘米长150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
老抽5 克
-
麻油5 克
-
盐1 小撮
-
糖1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
478.3 mg
Białko
20 g
Kalorie
1167.3 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和小美一起做家宴
11 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny