葱爆羊肉(高温版)

葱爆羊肉(高温版)

4.2 43 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 10 克
  • 羊肉 切0.3厘米片
    300 克
  • 大葱 切斜段,约3-4厘米长
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 麻油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 478.3 mg
Białko 20 g
Kalorie 1167.3 kJ / 279 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...