Urządzenia i Akcesoria
玉米冬菇排骨汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
猪肋排 提前汆烫洗净沥干500 克
-
姜 切片10 克
-
葱 打葱结2 支
-
水1300 克
-
玉米 切块200 克
-
冬菇 新鲜的,顶部开十字刀100 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.8 g
Kalorie
1003.6 kJ /
239.9 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny