家常小炒肉

4.4 47 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 蒜头 切片
    5 瓣
  • 切片
    15 克
  • 五花肉 选择瘦肉多的,切薄片
    500 克
  • 新鲜红辣椒 选择小米辣,切斜刀片
    4 支
  • 新鲜青辣椒 选择青二荆条,切斜刀片
    100 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    10 克
  • 豆豉酱 选老干妈豆豉酱
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 362.5 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 3067.3 kJ / 733.1 kcal
Tłuszcz 74 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 25.3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...