Urządzenia i Akcesoria
家常小炒肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
蒜头 切片5 瓣
-
姜 切片15 克
-
五花肉 选择瘦肉多的,切薄片500 克
-
新鲜红辣椒 选择小米辣,切斜刀片4 支
-
新鲜青辣椒 选择青二荆条,切斜刀片100 克
-
生抽20 克
-
老抽10 克
-
豆豉酱 选老干妈豆豉酱20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
362.5 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
3067.3 kJ /
733.1 kcal
Tłuszcz
74 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
25.3 g
Węglowodany
4 g