Urządzenia i Akcesoria
葱爆羊肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
蒜头3 瓣
-
油30 克
-
新鲜红辣椒 切段2 支
-
京葱 切斜丝(5厘米长)300 克
-
羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干300 克
-
生抽20 克
-
老抽1 茶匙
-
花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.4 g
Kalorie
1425.7 kJ /
340.7 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny