Urządzenia i Akcesoria
鸡蛋番茄焖面
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 人份
Składniki
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
番茄 洗净沥干,一切四200 克
-
油5 克
-
水150 克
-
细面条 选新鲜湿面,剪小段150 克
-
葱 切葱花2 根
-
盐2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
904.8 mg
Białko
21.9 g
Kalorie
2550 kJ /
610 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
106.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的早餐
15 Przepisów
Chiny
Chiny